Aké budú letné detské tábory?

ZD-tabory2016bLeto začalo, deťom začínajú letné prázdniny. Tieto sme sa rozhodli vyplniť aj dennými tábormi pre predškolákov a mladších školákov. V tomto článku odpovedáme na najčastejšie otázky rodičov.

Kto organizuje tábory?
Organizátorom je občianske združenie Záhorácke kruhy.

Aké je zameranie táborov?
Chceme skombinovať spoznávanie Malaciek so zábavou a relaxom. Doobedia budú patriť vychádzkam k malackým pamiatkam, ktoré budú spojené s výtvarnými a inými tvorivými aktivitami (maľovanie, modelovanie, divadielka atď.). Z najlepších diel spravíme po skončení táborov verejne prístupnú výstavu.

Poobedia budú venované najmä oddychu, rozprávkam a hrám. Priestor dostanú aj športové aktivity. Lákadlom je bezpochyby osvieženie v bazéne.

Spestrením niektorých aktivít bude angličtina, ktorá bude deťom sprístupňovaná hravou formou.

Kde budú prebiehať tábory?
Väčšia časť bude vonku, či už v zámockom parku alebo v uliciach mesta a v okolí. Zázemie bude v sídle klubu Zóna detí na Partizánskej ulici.

Kto sa bude starať o deti?
Dobrovoľníci z nášho združenia pod vedením pedagógov.

Aká je cena za celý týždeň?
Za jedno dieťa 75 eur vrátane stravy. V prípade nenaplnenia kapacity je možné dohodnúť aj jednodňové pobyty, za jeden deň zaplatí rodič 16 eur.

Ktoré termíny sú ešte voľné?
Zatiaľ sú k dispozícii termíny 11.-15. júl, 25.-29. júl, 1.-5. august, 15.-19. august a 22.-26. august. Kapacita je dvanásť detí na jeden tábor.

Denné letné tábory pre deti Malacky